Windscherm bestellen voor thuis?

Een windscherm, is dit nu eigenlijk handig? Steeds meer mensen hoor ik hierover en hierdoor ben ik nieuwsgierig geworden. Hiermee kun je rustig in je eigen tuin de krant lezen of een kop koffie drinken. Niet gestoord worden door die vervelende wind! Die windvlagen in Nederland maken het lezen van de krant wel een stuk lastiger.  Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een passende windscherm voor ons. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Xterior. Dit bedrijf maakt een scherm volledig op maat en dat is precies waar ik naar opzoek was!

De windscherm besteld!

windscherm

Zo heb ik de gewenste maten doorgegeven en op basis daarvan de offerte mogen ontvangen. De offerte die ik heb mogen ontvangen was erg aantrekkelijk. Ik kon het gewoonweg niet laten om hier akkoord op te geven! Vervolgens zijn zij aan de slag gegaan om onze windscherm te maken. In de tussentijd ben ik maar even binnen gaan zitten zodat ik de krant kon lezen. In een mum van tijd werd mijn bestelling bezorgd en kon ik optimaal genieten in de tuin. Als jij hier ook naar opzoek bent, dan raad ik je echt eens aan om op de bovenstaande website te kijken!