Schoonheidssalon Wijchen Dermavisie

Schoonheidssalon Wijchen is er voor alle wensen en behoeften!

Je kan bij ons terecht voor hoogwaardige huidbehandelingen op medische en cosmetische gebied. Schoonheidssalon Wijchen Dermavisie is een kleinschalige huidkliniek waar een persoonlijke benadering centraal staat. Onze missie is dat alle klanten met een glimlach en goed gevoel onze praktijk verlaat! Deze missie lukt ons door de perfecte behandelaren met jarenlange ervaring en een goede opleiding. De werknemers zijn super en geen enkele wens staat hun in de weg. Alle wensen en behoeften worden vervuld door de werknemers van schoonheidssalon Wijchen Dermavisie.
Schoonheidssalon Wijchen Dermavisie is erkend door zorgverzekeraars, dit zorgt ervoor dat je in aanmerking komt voor een vergoeding. Super toch?

Alle behandelingen worden met professionele apparatuur gerealiseerd. Dit is uitsluitend effectief en veilig voor de klanten. Voorbeelden van behandelingen zijn: rimpels verwijderen, striae verwijderen, tatoeage verwijderen (spijt tatoeage) en pigmentvlekken verwijderen.

Mijn ervaring met Schoonheidssalon Wijchen Dermavisie

Ik was op zoek naar een bedrijf die voor mij mijn pigmentvlekken kon verwijderen, want ik had er 1 op een vervelende plek, namelijk op mijn hoofd. Ik ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren en ik kwam uit bij Schoonheidssalon Wijchen Dermavisie en zij hebben naar mijn wensen en behoeften gevraagd en de werknemers zijn daar optimaal op in gesprongen. Dit met resultaat, mijn pigmentvlek op mijn hoofd is verwijderd! Ik ben er super blij mee en ik zal mensen die bijvoorbeeld ook een pigmentvlek willen verwijderen om schoonheidssalon Wijchen Dermavisie te benaderen.