Opzoek naar de leukste jobs bij Eindhoven Airport

Werken in Eindhoven is sowieso aan te raden! Wanneer jij opzoek gaat naar jobs in Eindhoven Airport, dan kom je uit bij de Mac. Hoe leuk en lekker zal het zijn om bij dit bedrijf aan de slag te mogen?

Zelf was ik al een geruime tijd druk opzoek naar een baantje voor erbij. De opleiding ben ik net gestart en daar wil ik mijn best voor gaan doen. Echter is het ook belangrijk om te blijven werken zodat je leuke dingen kunt gaan doen. Enfin, tijd om te zoeken naar een vacature wat bij mij past!

Gesolliciteerd en aangenomen

Na wat getwijfeld te hebben wist ik het zeker. Hier ga ik mijn sollicitatie naartoe sturen! Achter de computer gekropen en vervolgens alles ingevuld. Tot mijn grote verbazing werd ik nog geen half uur later al gebeld! Ik mocht op gesprek komen! Dan krijg je toch die zenuwen of dat het wel goed zal verlopen en noem het maar op. Gelukkig kreeg ik snel het bericht te horen dat ik was aangenomen om te komen werken! Erg leerzaam en ook leuk om het nu eens achter de muren te mogen zien.