Op zoek naar een museum? Kom naar museum Lalique

Wil je een museum bezoeken. omdat dit een ritueel is wat je met je gezin elke maand doe? Museum Lalique is dan een perfecte kandidaat voor jou. In museum Lalique vind je allemaal oude werken van de glaskunstenaar en edelsmid René Lalique. Deze man leefde van 1860 tot 1945 en hij had werken van miljoenen euro’s. In alle werken van René Lalique vind je details en die kun je ook bekijken in het museum. Je kan met een loep de details bekijken, maar ook op schermen bekijken die in het in museum rond staan. Op die schermen kun je ook inzoomen om de details te bekijken. Je hebt in het museum keuze tussen bepaalde arrangementen, denk hierbij aan een luxe lunch arrangement en een arrangement met prosecco. Ik weet zeker dat je in museum Lalique een onvergetelijke dag zal hebben. Voor meer informatie kun je altijd de site bekijken en eventueel het museum benaderen.

Mijn ervaring

Een ervaring rijker, dat ben ik zeker. Er werd tegen mij gezegd dat ik een kijkje moest wagen in het museum van glaskunstenaar René Lalique. Ik heb eigenlijk niet echt iets met kunst enzovoorts, maar het museum Lalique was echt briljant. Met een luxe lunch heb ik een perfecte dag gehad. Wat ik zeker speciaal vond is dat ik de werken van René Lalique van dichtbij kon bekijken, dit voor de details in de werken. Ik adviseer andere mensen om ook dit museum te bezoeken, of je nu van kunst houdt of niet!