Het inrichten van mijn nieuwe stulpje

all in laminaat

Onlangs ben ik de trotse eigenaar geworden van mijn eerste koopwoning. Hier ben ik natuurlijk enorm blij mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb altijd met veel plezier bij mijn ouders gewoond. Het zijn echt schatten van mensen, en ze hebben altijd goed voor me gezorgd. Maar het is toch wel fijn om aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven te beginnen. Met mijn eigen plekje, wat ik precies zo kan inrichten zoals ik het wil. En waar ik lekker kan dansen, rennen, gek doen en nog zóveel meer. Heerlijk. Maar dan zal er eerst nog een heleboel moeten gebeuren aan mijn nieuwe stulpje.

Mijn lange zoektocht naar de perfecte vloer

Als er iets is waar ik ontzettend veel tijd en aandacht heb toegewijd tijdens het ontwerpen van mijn woning, dan zijn het toch wel de vloeren. Dit klinkt voor jou misschien niet per se als iets waar je dagen of weken over na hoeft te denken, maar toch is dit bij mij wel zo gegaan. Ik vind namelijk dat vloeren een ontzettend belangrijk onderdeel van iedere woning vormen. Een te drukke, of juiste te saaie, kale vloer kan een ruimte namelijk echt schade toebrengen. Een mooie, stijlvolle en zorgvuldige uitgekozen vloer daarentegen kan een ruimte echt tot leven brengen. Ik heb dan ook lang gezocht naar de perfecte vloeren voor mijn stulpje en uiteindelijk ben ik een mooie én praktische oplossing tegengekomen: all-in laminaat.

De voordelen van all-in laminaat

Nu hoor ik je denken, all-in laminaat wat is dat? Wellicht heb je er nog nooit van gehoord. Voor mij was het ook een nieuw concept. Maar ik heb zelf de voordelen ervan ondervonden en ben toch wel fan! All-in laminaat houdt in principe in dat je niet enkel laminaat aanschaft, maar óók de ondervloer en plinten. Bovendien wordt alles ook nog eens op professioneel wijze gelegd voor je, met leggarantie. Je hoeft dus niks meer zelf te doen! All-in laminaat brengt enkele fijne voordelen met zich mee. Ten eerste bespaar je natuurlijk een heleboel geld. Laminaatvloeren zijn al niet goedkoop, maar wanneer je ook nog een ondervloer en plinten los moet kopen, lopen de kosten als snel op. Door een all inclusive oplossing te kiezen, bespaar je tientallen euro’s. Daarnaast bespaar je ook veel tijd, die je anders kwijt zou zijn aan het zelf leggen van je vloer. Bovendien weet je zeker dat je vloer netjes gelegd wordt, en dat is toch wel een hele fijne geruststelling. Kortom, all-in laminaat is de ideale oplossing!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wonen