Fashiontips voor een geweldige zomer!

Kleding

Jaaaa, het is weer zo ver! De zomer is in volle glorie bezig, wat betekent dat we voor nu de warme wintertruien, de lange broeken en de sjaals  weer de kast in mogen gooien! Ik heb altijd in mijn kast een duidelijke tweedeling tussen dingen die ik in de zomer draag en dingen die ik in de winter draag. De rest gaat namelijk de kast uit, in tassen en dozen, en de zolder op. Dat scheelt weer ruimte en op die manier weet ik goed wat ik voor welk seizoen heb aangeschaft. Afgelopen weekend heb ik weer de grote wisseltruc gedaan waarbij mijn winterspullen naar de zolder gingen. Ik hoop dus maar dat het dit lekkere weer blijft, anders heb ik een probleempje. Het viel me trouwens op dat mijn winterkleding heel erg saai is – veel zwart en andere simpele, effen shirts met veel jeans, terwijl er zoveel van te maken is. Mijn zomerkleding is echter behoorlijk vrolijk en (naar mijn idee) ook best hip, en met de juiste accessoires maak je de look helemaal compleet. Ik heb er een aantal die echt mijn favoriet zijn, dus die heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Tips

Daar komen ze. Zo ben ik onder meer enorm fan van:

  • Zomerse sieraden. Enkelbandjes,  bedeltjes om je pols of een wat grotere ketting: in de zomer mag er heel erg veel. Als je het maar goed matcht bij de rest van je outfit – en hoe meer sieraden je hebt hoe groter de kans dat je een goede match kan maken!
  • Dingen voor in je haar. Bandana’s, haarbanden, haarbanden die er uit zien als een bandana: ik loop met allemaal weg. Ook strikken in mijn haar vind ik altijd enorm leuk staan, en laatst zag ik een soort speldjes die helemaal wegvielen in je haar maar wel diamantjes er doorheen lieten schijnen. In de winter misschien niet perfect maar in de zomer de ideale match.
  • En een outfit is natuurlijk niet compleet zonder een goede zonnebril. Er zijn vele soorten en maten op de markt, maar ik ben zelf bij uitstek het meeste fan van een cat eye zonnebril. Ik heb mijne gekocht bij Charlie Temple (samen met nog een andere dames zonnebril voor in de auto) en ik merk dat deze bril eigenlijk overal bij past. Elke outfit ziet er leuker uit met een zonnebril in je haar en je zorgt ook nog eens goed voor je ogen. Ideaal dus!