Burn out behandeling in Eindhoven, echt geweldig

Burn out behandeling in Eindhoven

Burn out behandeling in Eindhoven, heeft mij bijzonder goed gedaan. Al jaren kampte ik met rare klachten. Af en toe kreeg ik het idee, dat ik naar de huisarts ging, van daar heb je haar weer. Dit heb ik een aantal jaren volgehouden, tot de bom echt knapte. Op een gegeven moment had ik mij weer naar het werk gesleurd. Ja zo noemde ik dit maar, want het plezier was nergens meer te vinden. Op het werk aangekomen gooide ik per ongeluk een kop koffie om op mijn bureau. Wat er daarna precies gebeurde, kan ik niet meer navertellen, maar ik was aardig aan het schreeuwen geweest.

Een burn out behandeling in Eindhoven, heeft mij bijzonder goed geholpen

Burn out behandeling in EindhovenDe dag dat ik mijn koffie om liet vallen, was net de druppel geweest. Deze druppel zorgde ervoor dat ik een tijd uit de running was. Zag het echt niet meer zitten. Nu achteraf gezien, was dit al jaren aan de gang, maar wilde het zelf niet in zien. Op een gegeven moment was de bom gebarsten en toen is alles in een snel vaart gegaan. Ik heb een half jaar thuis gezeten en kon geen daglicht verdragen. Gelukkig heb ik deelgenomen aan een burn out behandeling in Eindhoven. Deze heeft mij zeer goed gedaan en inmiddels ben ik weer terug in de maatschappij.