Blij met perfecte vouwgordijn

Al even was ik op zoek naar een vouwgordijn die goed past bij mijn interieur. Ik wilde er eentje die precies past bij de kleuren die ik al heb in mijn huiskamer. Namelijk beige met een klassieke tint. Ook heb ik in mijn bankstel en in mijn stoelen een bepaalde soort stof waar ik mijn vouwgordijn ook op aan wilde sluiten. Ik ben in een aantal winkels geweest en heb op internet veel gesnuffeld, nergens te vinden. Hier vond ik mijn perfecte vouwgordijn. Ook wilde ik dat hij elektrisch te bedienen is. Ik ben namelijk een alleenstaande moeder en heb niet zo heel veel kracht in mijn armen. Dat was hier ook mogelijk. Een paar weken geleden zijn de vouwgordijnen binnengekomen en het ophangen ging heel makkelijk. De zending zat keurig ingepakt en de kwaliteit was boven verwachting. Een paar uur later hing alles en was ik zo trots, echt helemaal top!

Goede koop

Dit is echt een aankoop waar ik super tevreden over ben. Ik ben best een kritische consument maar hier valt niets op aan te merken. Prima site, goede service en betrouwbare levering. Groot compliment!