Bewindvoering in Den Haag

Nadat ik mijn baan verloor eind 2016 raakte ik al vrij snel in de schulden. Gelukkig kon ik terecht voor bewindvoering in Den Haag. Mijn schulden ontstonden door het niet meer kunnen betalen van de zorgverzekering. Deze verplichte kosten waren te hoog om mijn huur en eten te bekostigen met de uitkering welke ik ontving nadat ik mijn baan was kwijtgeraakt. Al snel kreeg ik brieven van de deurwaarders met natuurlijk veel grotere bedragen dan de rekening in eerste instantie had. Op den duur was de situatie zo uit de hand gelopen dat ik zelfs de huur niet meer kon betalen door alle kosten van de incassobureaus welke het geld kwamen halen voor de verplichte zorgverzekering.

Zorgschuld tot schuldenvrij

Bij de bewindvoering in Den Haag namen ze na het aanhoren van mijn verhaal mijn financiële administratie over. Mijn uitkering ging direct naar de bewindvoering en daar betaalde deze mijn vaste lasten en loste steeds een klein deel van de schuld af. Na twee jaar van slechts 20 euro per week te hebben geleefd, de rest van de uitkering ging volledig naar de schuld en de vaste lasten ben ik nu volledig schuldenvrij. Dat zou zonder de bewindvoering nooit gelukt zijn. Heb je zelf problemen met schuld dan is bewindvoering echt een aanrader.