Bedrijfswaarde bepalen met het bedrijf Lingedael

Wil je bedrijfswaarde bepalen, omdat je benieuwd bent naar de waarde van je bedrijf? Benader dan het bedrijf Lingedael

Wil jij je bedrijf verkopen, dan is bedrijfswaarde bepalen een van de eerste nodige stappen die je moet toepassen om een succesvolle verkoop van een bedrijf te realiseren. De waarde van een bedrijf is vooral afhankelijk van de toekomstige cash flows die met dat bedrijf kunnen worden gegenereerd. Om de bedrijfswaarde te bepalen is echter meer nodig dan het invullen van cijfers in een bepaalde formule. De waarde is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De werknemers van Lingedael helpen je uitstekend goed om met bedrijfswaarde bepalen te realiseren!  De kennis en de ervaring die zij hebben wordt met je gedeeld en op die manier kom jij meer te weten over bedrijfswaarde bepalen.

Mijn ervaring

Ik wilde mijn bedrijf verkopen en ik heb het bedrijf Lingedael hiervoor ingeschakeld. Ik kreeg veel informatie en daardoor is alles mij een beetje duidelijker gemaakt. Met een afspraak hebben wij samen mijn bedrijfswaarde bepaalt. Ik schrok van de prijs, want zelf had ik veel lager verwacht. Ik ben blij met een bedrijf als dit en ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook te benaderen.